2015. szeptember 5., szombat

Dukes|Larry| 3.rész|Epilógus

Sziasztok!

Meg hoztam az utolsó részt!
Ne nézzétek a dátumot, kitaláltak, ahogy a nevek is mind! Gőzöm sincs volt-e még akkor király, utána sem néztem. Mind egy remélem azért majd élvezitek! :)
Komizzatok, és tetszikeljetek! Történetet kérjetek bátran, bárkitől! :)
Szép hétvégét!
Jó olvasást!

Lorine W.


1790.április.09 Londoni Hírlap
Az angol herceget királlyá koronázták! 
Harry herceget a minap koronázták királlyá, a francia herceg jelenlécében. Harry herceg hívta meg a fiatalabb francia herceget, aki mosolyogva mondott igent, és meg is jelent az ünnepségen. Viszont megkoronázás után az angol király érdekes bejelentést tett: Férjül veszi a francia herceget. Családja, és a herceg családja előtt térdelt le a fiatal herceg elé, aki azt nem tudta mit csináljon a hirtelen jött döbbenettől. Louis herceg könnyekkel küszködve mondta ki a boldogító igent, majd Harry királlyal egy szerelmes csókban forrtak össze. 
Harry hercegről már évek óta tudták, hogy különcködik, de azt nem gondolták, hogy bárkit is férjül vesz, főleg nem a francia herceget. Az angol király, Dasmond, több mint 4 éve hozta nyilvánosságra fia másságát. A királyi udvar először felbőszült, de végül elfogadta a különc herceget, akinek esküvője idén nyáron lesz.

1790.július.30 Londoni Hírlap
Harry király férjül vette Louis herceget!
A nagy esküvőnek alig egy órája lett vége. A hatalmas lagzin jelen volt a francia király és családja, illetve cselédjei, az angol király családja, illetve az ír király is kapott meghívót az ünnepélyre. A helyszín gyönyörűen fel volt díszítve, a két királyné rendezett mindent, még a két király háttérbe vonult. Louis herceg, immár királyné örömkönnyekkel áztatott arccal mondta ki párjának az igent. Az eseményen rengetegen gratuláltak az ifjú párnak!

1790.augusztus .28 Londoni Hírlap
Az angol királyné apja elhalálozott!
A francia király tegnap reggel hunyta le szemeit örökre, de előtte elmondta fiának mennyire szereti, és szívesen látná őt a mennyből az ő bársonyszékében. Louis herceg immár király lett, így dupla felelősséget kapott. mind az angol udvaron felel a rendért, mind a  francia udvarban ő irányít. A francia király jelenleg férjével él Londonban, de nem tudni haza utazik-e, hogy mindent elrendezhessen, illetve, hogy ott legyen apja temetésén. Részvétünk! Éljen a király!

1791.május.09 Londini Hírlap
Világra jött Harry király első gyermeke!
A kicsi hajnalban bújt ki, és látott napvilágot. Kilenc hónapja várnak a babára, amit egy felbérelt nő/cseléd hozott a világra. Az első gyermek magától az angol királytól lett, de a fiatal pár úgy tervezi a második a francia királytól lesz. Louis király nem sértődött meg, sajnos ez volt az egyetlen mód, hogy gyermekük lehessen. A baba neme kis fiú, és a Lucas nevet kapta apukájától, Louis királytól. Louis király először nem tudott a szülésről, csak arra ébredt, hogy férje nincs mellette, majd rá két órára ébreszgette őt párja, de akkor már a kisfuik a kezében volt. A francia király sírva vette kezébe a csöppnyi gyermeket, majd könnyes szemekkel nyögte ki apja nevét, hogy az legyen a pici neve. Úgy értesültünk a baba egészséges, mint a makk, és nagyon jól érzi magát a furcsa családdal. A nőt busásan megfizették, és azt mondta bármikor számíthatnak rá, és sosem fog ezzel kérkedni, hogy utódot szült az angol királynak. Így biztonságban a trón. Sok boldogságot, és egészsgéset kívánunk a kicsinek!


2 megjegyzés:

  1. Úr isten imádtam mind a három részt és örülnék ha lenne még hasonló sztori itt. És most nézem hogy ÉN VAGYOK AZ ELSŐ KOMIZÓ *--*
    megtiszteltetés. Remélem hamar hozod a kövi sztorit. ja és ÉLJENEK A KIRÁLYOK! :D
    Puszi: Luca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :)
      Megtiszteltetés? :o Nekem az megtiszteltetés, hogy olvasol! És persze, lesznek hasonló sztorik még, csak megvárom, hogy lemenjen a szavazás, és aszerint fogok írni :)
      Igyekszem! :)
      puszi!

      Törlés