2015. október 27., kedd

Halloween Night|Larry|2.rész

Sziasztok!

Egy valamennyivel rövidebb folytatás. Remélem tetszik nektek, annak ellenére, hogy a vége kicsit összecsapott lett, ígérem a következő részben megmagyarázok mindent, legalábbis azt, amit tudok megmagyarázok! :)
Nagyon örültem a visszajelzéseknek, örültem a komiknak. Nagyon jól estek, köszönöm! Most is konmizzatok! ;)
Nos, sokan láthattátok, hogy Hope félig-meddig visszatért. Ebben nincs semmi szomorú, nagyon örülök neki, örülök, hogy jobban van, de...nem folytatom az IIWII-t. (it is what it is) Nincs hozzá ihletem, kinőttem az olyan fajta Mpreg-et, és visszajelzés sincs, meg ugye időm sincs, és nem is lesz. Ez így nekem megfelel, hogy A) héten SS, B) héten pedig NC. Akkor gyakrabban lesznek részek.
És nem utolsó sorban sajnálom a késést, de lagziban voltam, ami ráadásul 2 napos volt, semmi időm, és energiám nem volt az íráshoz. Ne haragudjatok! Ha minden jól megy, ma nekikezdek a NC 9. részének. :)
(Ui: A facebook csoportba nyugodtan jelenkezzetek! Ki van téve)
Nem is untatlak titeket! ;)
Jó pihenést!
Jó Olvasást!

Lorine W.



Halloween Night (Larry)
Werewolf

2.rész

A csipet csapat tovább sétálgatott a farkasüvöltéssel teli éjszakában, egy megfelelő házat keresve, ahova ha becsengetnek bőven kapnak majd édességet. Természetesen volt ilyen ház, a város végén. De oda nem hajlandó Louis elkísérni a tökmagokat,  arra hivatkozva: Anyu nem engedte meg. Hogyne engedte volna, ő azzal nincs tisztában, hogy vadásznak a fiára, ő nyugodtan van otthon abban a tudatban, hogy a gyerekek vidáman futkosnak az utcákon. Csak szeretnének. Louis nem engedi, hogy elmenjenek a közeléből, fél, hogy bajuk esik,és ez a furcsa féltés feltűnt Lottie-nak is.
-       Mi bajod, Lou? Miért kell állandóan félteni? Eddig alig vártad, hogy elmenjünk a közeledből, most meg minden lépésünket figyeled…- dünnyögött az orra alatt a nagylány, amin Louis felnyögött.
-       Csak félt titeket….nincs ebben semmi. Ha engem így féltene a nővérem…- sóhajtott Harry, aki valamilyen úton-módon a két sráchoz csapódott, és hátulról szemlélte a lányokat, megakadályozva, hogy Louis és Liam tovább társalogjanak.
-       Persze. De ő nem az a fajta aki tűzbe rohanna értünk. Ő kergetne minket bele. Kis mocsok…- morgott tovább Lottie.
-       Ez sem tetszik? Akkor a büdös francot csináljak veletek?- háborodott fel a fiatal farkas, mire a húga szemet forgatott.
-       Megenni nem kell…
-       Nem szeretem a marhahúst, amúgy sem…- rántott vállat Louis.
-       Te trópusi! – szólt vissza a nagylány, mire Harry kuncogni kezdett.
-       Minek neveztél? – kérdezett vissza a farkas –Tudod mit jelent?
-       Nem. Anyu szokta mondani. Miért, mit jelent?
-       Ezt azokra mondják, akik melegek. – szólalt meg most először Liam –De fején találtad a szöget
-       Liam! –szólt rá a haverja dühösen –Nem az utcán kéne ezt megbeszélni!
-       Miért? Tényleg az vagy? –kérdezte a mellette sétáló Harry, mire nagyot dobbant a szíve. Most nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen a kérdésen, mert lehet…hogy a saját szerelme fogja elítélni, vagy lehet…hogy pont ez a válasz hozza őket össze.
-       Hát, ömm…igen. Az vagyok…- sóhajtott, miközben elkapta a tekintetét Harry-ről.
-       Oh…Értem…- sóhajtott a bongyor, majd előre ment a lányokhoz, Lottie pedig a két sráchoz csapódott. Louis szomorúan nézte a nála pár centivel magasabb fiú hátát, aki ezek szerint sosem lesz az övé. Ilyenkor mindig azt sajnálja, hogy farkassá változott, és nem pedig lánnyá, akkor lehet Harry kedvelné, mert most biztosan undorodik. 100%, hogy undorítónak találja.
-       Nyugi Lou, én így is szeretlek- ölelte át a vállát Liam –Majd feldolgozza.
-       Mondja ezt az, aki elcseszte az estémet! –háborodott fel, és már érezte a karmait a tenyerébe nyomódni –De mindegy. Előbb-utóbb úgyis kiderült volna. Csak ebben az a pláne, hogy anyám előbb tudta, hogy meleg vagyok, mint én…
-       Hááát, jó ideje mondogatja nekünk…- mondta Lottie, ezzel beszállva a beszélgetésbe.
-       Mit is, pontosan?- kérdezett rá Louis, lenézve a húgára.
-       Hát, hogy mi lenne, ha te is meleg lennél. Hogy nem szabad téged elítélni, sőt, egy meleget sem szabad lenézni addig, még nem ismered, meg hogy attól még lehetsz jó ember, hogy a fiúkat szereted, ilyesmi. A szokásos szent beszéd. – rántott vállat Lottie.
-       És miről vette észre? Vagy miből gondolta? –kérdezősködött tovább a farkas.
-       Azt mondta furcsa vagy. Sokat mégy el otthonról, és nem lányokkal, hanem Liam-el. Azt is kifantáziálta, hogy lehet Liam a pasid. Na azon jót nevettünk… Amúgy az öltözködésed is fura volt. Nagyon színesen, és nőiesen öltözködsz, és még a járásod, meg a tartásod is nőies. Aztán jött a múlt, hogy imádtad a magas sarkú cipőket.. Meg ugye a beszéded sem olyan, a hangod is magas, úgy az egész megjelenésed.. Az meg még furcsább amit a gépeden láttam, mikor 10.-es voltál…
-       Te megnézted a képeimet!? –szakította őt félbe a bátyja –Mit láttál?
-       Az egyik osztálytársaddal csókolóztál, Chris-el.
-       És megmutattad anyádnak…- sóhajtott Lou –Fura is volt, hogy mindig megkérdezi, hogy ,,Chris-hez mégy?”. Pedig az már 2 éve volt… És még?
-       Minek a tanga egy férfinek? Ez volt a következő pont. Az a piros csipkés nagyon szexi…
-       Jézusom! Arról még én sem tudtam…- szólalt meg Liam, aki ez ideáig figyelmesen hallgatta a csajszit.
-       Chris-től kaptam… És nem is hordtam.. –rántott vállat –Nem buzi vagyok Liam, hanem meleg! Nem hordok tangát, meg mindenféle szexi csipkés dolgokat, nincs ostorom, magas sarkúm, csajos cuccok, és nem festem magam. Csak a férfiakat szeretem, ennyi. Nem kell mindent elhinni.. De folytasd, mi volt még furcsa?
-       Ritkán nyög egy férfi, férfi nevet… Nos, ez kábé 3 hete volt. Bent ügyködtél a fürdőben éjnek évadján, és csak azt nyöszörögted, hogy: ,,Ahh, igen! Mélyebbre! Még, még! Ahh! Mélyebbre!” Szereted ha alul vagy, mi?- húzogatta a szemöldökét Lottie a bátyjára, mire az nagyot nyelt.
-       A szexuális életem nem tartozok rád!
-       De anyura igen…
-       Rá sem. Az meg egy másik dolog, hogy pont hajnali 3-kot kellett pisilnie.
-       És 4 óra volt, mire bejutott, mert te még letisztogattál mindent…
-       Én higiénikus vagyok. De drága Lottie-m, honnan tudsz te ennyi mindent a meleg szexről? Engem nem zavar, de anyádat fogja. –kérdezte Louis, ezzel sarokba szorítva a húgát. Az csak nagyokat pislogott a nagyobbikra, Liam pedig röhögni kezdett. Viccesnek találta, hogy egy 13 éves csajszi magyaráz a meleg bátyjának a meleg szexről, az meg pláne nevetséges volt, hogy tangát talált nála az anyja, és csak remélni tudja, hogy a bilincset is megtalálta.
-       Hát, ömm…az már más téma…
-       Persze, kis rafkós. Direkt kérdeztél rá mit jelent, ugye?
-       Ahha.
-       Jól van, holnaptól kínozlak, hugi. –nyomta meg a hugi szócskát, hogy érzékeltesse vele, hogy komoly a dolog. Lottie csak bólintott, majd inkább előre szaladt a többiekhez, aminek Louis kifejezetten örült.
-       Nem is tudtam, hogy passzív vagy…- szólalt meg Liam, mire Louis rákapta a fejét, és alig pár másodperc alatt váltott a szeme kékből, vörösbe. –Jó, jó. Nem firtatom… Egyébként hogy bírod?
-       Szarul. Szétmegy a fejem, és legszívesebben letépném valaki fejét. - válaszolta őszintén, Liam pedig felsóhajtott.
-       Csak ne én legyek az a valaki
-       Igyekszem…
-       És a farkasok?
-       Nincsenek messze. Engem követnek. –sóhajtott a farkas –Nagyon félnek, mintha terrorizálnák őket. Lelki terror…
-       Félsz?
-       Kicsit. Kíváncsi vagyok, miért jön ide egy másik falka… Apám egyszer mesélt arról, hogy Will miért tűnt el évekre. Gyilkolt. Egy nőt, és egy férfit lőtt le, szerintem farkasok voltak, és jöttek most bosszút állni. – magyarázta Louis, Liam pedig csak hevesen bólogatott. Lehet, igen, lehet nem. Ki tudja?
-       Egy farkas mennyit vár a bosszúval?
-       Általában 5-10 évet. Nem kapkodják el.  – vont vállat Louis, közben nagyot sóhajtott. Legszívesebben elrohant volna az erdőbe, és ott átváltozott volna, hogy kitombolhassa magát, de nem tehette. A testvérei, Harry és Liam rá voltak bízva, meg még ugye jön a farkas falka is. Nem hagyhatja itt őket, lehet megtámadnák őket. Bár őt követik, előfordulhat, hogy irányt változtatnak. A farkasok nem kiszámíthatók, ezt már megtanulta Louis. Ő maga sem kiszámítható.
-       Türelmes állatok…- szólalt meg Liam –Nem rád vall
-       Pedig…akkor édes a bosszú, ha jól kiterveled, ehhez pedig évekre van szükség. A diplomát sem 2 év alatt szerzi meg az ember, nemde?
-       Valaki nagyon bölcs lett- gúnyolódott rajta Liam, mire a farkas csak vállat vont.
-       Egyszer ezt is el kell kezdeni, mosolygott maga elé.
-       LOUIS!- egy hangos sikítás szelte ketté a csendet, és ha ez nem volt elég, még Louis fülébe is belekúszott a hang, ezzel elérve azt, hogy a farkas feje még jobban fájjon, és a földre rogyjon a fájdalomtól. A kezeit fülére tapasztotta, közben hangosan morgott, és érezte, ahogy az a feszítő görcs ami rátelepedett még jobban erősödni kezd, elérve azt, hogy átváltozzon. Liam rögtön leguggolt mellé, miközben a hang tulajdonosát kereste, aki Lottie volt. A lánnyal szemben pedig egy farkas vicsorgott. Kék szemei voltak, és sötét, fekete bundája.
-       Louis! Louis! Szedd össze magad!- dadogott Liam, miközben rángatta hacverját, aki akkorra már átváltozott. Irritálta a farkas szag, illetve a sikítás is benne volt. Harry elkezdett hátrálni a lányokkal, egészen a földön tértelő Louis-ig, a farkas pedig követte őket. Morgott, és csurgott a nyál a pofájáról. Épp elrugaszkodott,  arra készülve, hogy ráveti magát Lottie-ra, mikor Louis négykézlábra támaszkodott, és kinyitotta a szemeit, amik vörösen világítottak. Ráüvöltött a farkasra, mire az nyüszítve feküdt le előtte. Louis-nak hatalmas fogai nőttek, előkerült a szőrzete is, és hatalmas karmai voltak. A csipet csapat remegve hátrált Louis-tól, kivéve persze Liam-et, aki elképedve nézett a haverjára.
-       Te gyámoltalan! –morgott Louis farkasosan –Minek van orrod? –morgott tovább, ekkor meghallott egy szipogást. Egy kislány szipogást. Daisy szipogott, aki Harry-be bújt ijedtében, aki védelmezőt nyomta háta mögé a lányokat, akik kisápadva lesték a testvérüket.
-       Uram, azt hittem megdöglök…- sóhajtott fel Liam, de Louis nem foglalkozott vele. A pityergő kislányt nézte szomorú, és bocsánatkérő szemekkel. Louis felállt, ott hagyva a farkast, majd a kislányhoz sétált, aki hátrálni kezdett, Harry-vel együtt, így Louis megállt. Aggódó szemekkel nézett fel a nála pár centivel magasabb fiú szemébe, akinek a félelemtől csillogott a szeme. Normális esetben ez boldoggá tenné a farkast, mert a másokból áradó félelem a tápláléka, de most…
-       Daisy…én vagyok, Lou. Ne félj!- próbálta Louis kedvesen, és lágyan mondani, de tekintve, hogy vérfarkas nehezen ment.
-       M-m-mi vagy te?- kérdezte dadogva a kislány.
-       Vérfarkas…- sóhajtott a bátyja –Egy rémisztő kutyus.
-       Jó, hogy nem kiscica…- forgatott szemet Liam –A frászt hozta rám ez a dög!- mutatott a fekete farkasra, mire az morogni kezdett. –Jó, jó, haver. Nagyon cuki vagy!
-       Lányok…sajnálom…- mondta Louis szomorúan –El kellett volna mondanom…
-       M-m-mióta v-vagy f-farkas?- kérdezősködött tovább a kislány.
-       Majdnem 1 éve…
-       De…de…de…az lehetetlen! Vérfarkasok nem léteznek! – suttogta maga elé Harry –Ez nem jó tréfa Louis! Honnan van ez a kutya?
-       Harry…én tényleg…
-       LEHETETLEN! VÉRFARKASOK NEM LÉTEZNEK!- üvöltött egy hatalmasat a srác, Louis pedig meglepődve nézett rá. Sosem látta még így Harry-t. Így…sosem volt még kibukva. Legalábbis ő még sosem látta ennyire kibukva. Annyira meglepődött, hogy észre sem vette, hogy emberré változik, és, hogy újra normális alakot ölt, Csak tátott szájjal nézett Harry-re, aki könnyes szemekkel bámult le a farkasra.
-       Jézusom…- mondta meglepve Lottie –Te tényleg… Úristen, most már minden érthetőbb… Will, te, a telihold, a bilincs, a foci, apa…minden világos! – kiáltott fel boldogan a lány –Csak azt nem tudom mit keres itt ez a farkas…
-       Hááát….alfát keres. Azt hitte ellenségek vagytok, csak engem védett.. – nézett hátra a fekete farkasra –De mi az amit értesz?
-       Will bácsi vadász, farkas vadász, ezek szerint vérfarkas  vadász is.Teliholdkor azért nem jössz ki a szobádból, vagy mégy át Liam-hez, mert tombolsz. A bilincs nem a szexhez kell, hanem a teliholdhoz. A foci azért megy jobban, mert teljesen átállt a szervezeted és ügyesebb vagy. Apa pedig…érezte, hogy…te más vagy. Nem csak, hogy meleg vagy, de jó szívű is…ezért lettél farkas. – magyarázta a lány, Louis pedig csak bólogatott. Mert teljes mértékben igaza volt a húgának. Mindenben.

 Nagy szerencséjük volt, hogy akkor nem volt kint senki, legalábbis az utca azon részén nem, mert a rendőrök épp akkor mentek el mellettük, de szerencsére a farkast kutyának nézték, Louis pedig már ember volt,.

6 megjegyzés:

  1. Jézusom nagyon jól sikerült gyorsan hozd a következőt *--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :)
      Nem tudom mikor jön a kövi, most a NC-nak szeretnék nekikezdeni...
      puszi!

      Törlés
  2. Nagyon jó lett :) Willt utálom nagyon!! És Harry kirohanása nagyon megdöbbentett még engem is :))) szupi lett alig várom a kövi részét :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :)
      Egyenlőre a NC-t írom, majd utána nekikezdek...
      Will direkt lett ilyen...kis dög, Harry-t pedig megfogjátok érteni... :)
      puszi!

      Törlés
  3. ÚRISTEN! ez nagyo jó lett! :) siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :)
      Megpróbálok sietni!
      puszi!

      Törlés