2015. október 10., szombat

The rich man|Larry| 4. rész|Epilógus

Sziasztok!

És most befejezem ezt a nagyszerű történetet, amit imádtam írni. Remélem tetszik majd a befejezés. :)
Köszönöm a komikat, a feliratkozásokat, és minden mást amit eddig értünk tettetek! :) Sajnos a versenyre nem jelentkeztek, így azt le fogom venni, de azért Pakkör oneshotját szeretettel várom, mert már egy éve könyörgök neki, hogy írjon valamit! :D Szeretlek Pakkör, csak azért kínozlak.
Nos, a következő 2 részes Larry Mpreg lesz, utána pedig kicsit Dark-os Zouis. Remélem jó lesz, mert már nagyon szeretnék egy Zouis-t írni, csak előbb meg kell beszélnem drága Madelyn-emmel.
Szóval,
Szép hetet!
Jó Olvasást!

Lorine W.


4.rész




 A férfi kezébe vette a két bögrét, majd a takaróba bugyolált fiúhoz sietett. Természetesen eltervezte ezt az egész ,,randi" dolgot. Úgy érezte elsieti, mert még gyerek a kiszemeltje, de aztán rájött: Csak így tarthatja maga mellett a fiút, vagy így veszítheti el. Csak remélni tudta, hogy a fiú is ugyanúgy érez iránta.
Harry letette a kis asztalra a két bögrét, majd lehuppant Louis mellé. és úgy igazgatta a plédet, hogy mindkettejük be legyen takarva. Louis törökülésbe húzta a lábait, de nem bújt Harry-hez. Nem akart, sőt, eszébe sem jutott, csak fáradt tekintettel nézte az előtte vetített mesét.
-Lou...-szólította meg a férfi, mire rákapta a tekintetét. -Kéred a forró csokid?-mosolygott rá. A fiú bólintott, így a  kezébe adta a meleg bögrét. Louis egy ideig csak szagolgatta, majd beleivott a meleget adó italba, ami felmelegítette belülről is testét.
-Azt mondtad nem haragszol, mégsem szólsz hozzám... nem bízol bennem, igaz?-kérdezte Harry halkan, miközben közelebb hajolt a fiúhoz. Az nem szólt semmit, így Harry visszavette a bögrét, és az asztalra helyezte -Lou?
-Nem...-válaszolta a fiú.
-Megértelek. -sóhajtott a férfi -De hagy hozzam fel mentségemre, hogy nem tudtam, hogy anyám így reagál. De még mindig nem vagyok kibékülve magammal, utánad mehettem volna...
-Mégsem tetted...-suttogta fojtott hangon, leeresztett fejjel a fiú. Harry szíve ketté hasadt ettől a fájdalmas mondattól az ő szemében is könnyek gyűltek.
-Tudom... És ide még a ,,Sajnálom" sem elég, Louis. Attól félek így veszítelek el! Emiatt a hiba miatt! De én azt nem akarom!-hajolt a fiú nyakához, majd vállába fúrta a fejét, és átölelte a törzsét. A fiú letette lábait, és szembe fordult a férfivel. Visszaölelt, és szintén hozzábújt. Ő sem szeretné elveszíteni a férfit, de...erről nem tehet. Rosszul érzi magát, és egyedül akar lenni...és tisztában vele, hogy elveszítheti a férfit. Ha nem is teszi ki a házából, nem lesz olyan a hangulat, mint volt. Szüksége van rá ahhoz, hogy meggyógyuljon.
-Én sem...-suttogta vissza, könnyeivel küszködve -Segíts nekem Harry!-suttogta a férfi mellkasába. A férfi elvált a fiútól, de csak annyira, hogy szemeibe nézhessen, és alig pár centi legyen arcuk közt.
-Segítek, ha hagyod.
-Hagyni fogom!-mosolygott rá a fiú. Harry közelebb hajolt a fiúhoz, és várt. De Louis nem húzta  el a fejét, hanem lehunyta a szemeit, ami felettébb megnyugtatta a férfit, de az is lehet, hogy a fiú nem tudta mit csinál az őt ölelő, csak élvezte a közelséget.
Louis csak akkor lepődött meg, mikor a férfi ajkai érintették az öviét. Nem hajolt el, de...meglepte, annyira, hogy kinyitotta a szemeit, de a hatalmas zöld szemek helyett csukott szemhéjak fogadták, így inkább visszacsukta a szemeit. Élvezte, hogy a férfi ajkai az övéin vannak, és csak az övéi.
Harry mozgatni kezdte a száját, hogy aktivizálja a fiút, ami sikerült is, Louis utánozni kezdte a férfit. Harry megnyalta a fiú száját, aki ösztönből szét is nyitotta, és hagyta, hogy  a férfi átdugja a nyelvét, és ízlelni kezdje a száját. Louis is próbálta utánozni, de tekintve, hogy ez volt az első csókja nem ment valami könnyen.
A férfi Louis derekáért nyúlt, majd eldöntötte a fiút a kanapén. Fölé mászott, de nem vált el az ajkaitól, tovább csókolóztak. A férfi benyúlt Louis pólója alá, és elkezdte cirógatni az érzékeny bőrt, mire a fiút kirázta a hideg.
Hirtelen lett vége a csóknak, mert a fiú elkapta a fejét, ugyanis nem kapott levegőt. A férfi kuncogott rajta, majd ráfeküdt a fiú mellkasára úgy, hogy lehetőleg ne nyomja szét. Csöndben lihegtek, próbáltak lenyugodni, és feldolgozni a történteket, de ez egyiknek sem ment. A csókon járt az eszük, egyik sem csókolózott még ilyen hevesen, és egyik sem élvezte még így.
Louis kezei a férfi göndör tincseihez közeledtek, majd végiggereblyézett a haján ujjaival.
-Hogy tetszett az első csókod?-kérdezte a fiút, mire az hümmögött.
-Finom volt, de fura...-válaszolta, mire Harry kuncogni kezdett.
-Majd gyakorlunk, és hozzászoksz....


Epilógus









Anne Styles ki akarja tagadni a fiát!
A napokban értesültünk róla, hogy Harry Styles (22) a nagy vállalat örököse szerelmes, de nem is akárkibe. Egy szegény utcafiút fogadott be magához, még karácsonykor. Akkor is volt egy összeveszése az édesanyjával, de a fiatal férfi csak elküldte anyját, és folytatta románcát fiatal szerelmével, Louis Tomlinson-al, aki idén töltötte 15. életévét.
A Cox család felháborodott, míg a Styles család nem is reagált. úgy tudjuk az édesapa Robert Styles (45) igen megértő volt egyetlen fiával szemben, akiről nem rég derült ki, hogy homoszexuális.
Az a Styles család egyik barátja így nyilatkozott: ,,-Harry-ről már jó ideje tudjuk, hogy meleg, de nem zavart, mert nem romantikázott senkivel. De az anyját ez is zavarta, így vett neki egy házat, és kiköltöztette, mondván ,,Már érett férfi vagy! Élj egyedül, mint a nővéred!", de mind tudtuk, hogy Anne-t a fia homoszexualitása zavarja, de nem szóltunk bele." nyilatkozta Ed, a család barátja. Ezek szerint a család rég tudja, hogy az örökös a saját neméhez vonzódik, mégsem hozták nyilvánosságra. Erről Gemma Styles-t (25) kérdeztük, aki így nyilatkozott: ,,-Mire mentünk volna vele, ha elmondjuk? Csak jöttek volna a vélemények, és feleslegesen fájdították volna az öcsém szívét, mert nem ő az egyetlen örökös aki meleg. Rengeteg ismerősünk gyereke meleg, vagy leszbikus, de velük nem foglalkoznak, így gondoltuk ebből is feleslegesen csinálunk ügyet. Az, meg, hogy anyám undorodik a saját fiától, csak hab a tortán. Bár mindig ilyen volt, ezért költöztem el" mondta Gemma, majd már ment is, mert órája volt az egyetemet.
Sajnos a vélemények osztódnak azzal kapcsolatban is, hogy Harry Styles egy 15 éves gyerekkel él együtt, illetve úgy tekint rá, mint párjára. Sokan azt mondják ,,A mai világ ilyen, nincs mit tenni", míg mások felháborodva osszák az észt, hogy ez mekkora marhaság, egy 15 éves fiút megrontani.

Hary Styles párjával jelent meg az egyik rendezvényen!
A fiatal vállalat vezető fia fiújával jelent meg az egyik rendezvényen, amin a daganatos gyerekeké volt a főszerep, értük szólt az az este. Alig egy hónapja derült ki, hogy Harry (22) homoszexuális, és egy gyerekkel van együtt. A férfi nem igazán nyilatkozott nekünk, de azt elmondta, hogy szereti a fiút, akivel együtt él, és nem érdekli az emberek véleménye. Nem a szexért él vele együtt, hanem az egész lényéért, mert számára nagyon különleges a fiú, még ha az utcáról is került hozzá.
A gálán viszont sikerült elkapni az ifjú párt, és interjút kértünk, ők pedig válaszoltak is pár kérdésre.
,,-Mondja Harry, milyen együtt élni egy gyerekkel?
-Viszonylag nyugodt, de tekintve, hogy nem járt iskolába elég stresszes, mert rengeteget kell vele gyakorolni. De ahhoz képest elég ügyes.
-És a családja? Mit szólt a fiúhoz?
-Gemma kedveli, ahogy apám is, anyám az egyetlen aki nem igazán tűri el, de ez nem érdekel. Az én házamban az én szabályaim érvényesek.
-És a te családod Louis? Velük mi van?
-Az édesapámat sosem ismertem, az édesanyám elhunyt, a nagyszüleim pedig több éve hunytak el. Harry a mindenem. Nincs mások rajta kívül.
-Milyen érzés egy érett férfivel együtt élni?
-Fura. Sokkal okosabb, és a véleményünk is más. Sajnos nem mindenben értünk egyet. 
-Egyéb terveitek vannak? Például házasság, gyerekek?
-Nem, még nincsenek. Fiatal vagyok a gyerek vállaláshoz, de az esküvőről volt már szó, de megegyeztünk abban, hogy majd ha 18 leszek újra felhozzuk a témát.
-Értem. És Harry nem erőszakos? Mármint nem türelmetlen?
-Nem természetesen, nem vagyok türelmetlen. Addig várok ameddig kell, bármiről legyen szó. Szex, házasság, gyerekek. Még ráérünk.
-És mit szóltok a véleményekhez?
-Nem igazán érdekelnek. Mi szeretjük, és tiszteljük egymást. Nekünk a jelenlegi helyzet megfelel, nem érdekel mások véleménye, nekünk így jó." nyilatkozta Harry, és Louis (15), majd jó szórakozást kívántak, és kézen fogva arrébb mentek beszélgetni. Hogy őszinték legyünk, szerintünk is fiatal még Louis az örököshöz, de a hallottak szerint nagyon jól kijönnek, így egy rossz szavunk sem lehet. Ritka az ilyen párkapcsolat.

4 megjegyzés:

  1. Úristeeen ez nagyon jó beefejzés lett! Nekem nagyon de nagyon tetszett és kár hogy vége! De nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, hogy megírtad nekem ezt a fantasztikus történetet! Imádtam a befejezést nagyon tetszett. Örülök, hogy ezt a történetet kértem egy ilyen csodálatos írótól. Remélem, hogy ha nem most de később komolyabban is szeretnél foglalkozni az írással! Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :*
      Örülök, hogy tetszett! :) Nem hiszem, hogy komolyabban fogom venni az írást, olyan tehetséges azért nem vagyok, de ki tudja!?
      Szívesen, máskor is! :)
      puszi

      Törlés