2015. október 5., hétfő

The rich man|Larry|3.rész

Sziasztok! :)

Itt a folytatás. Tudom, rengeteget késtem, sajnálom. Madelyn-nek is megírtam szüreti volt, szülinapi buli volt, és sokat kellett tanulni. 
Elég rövid lett szegény rész, de a következő sem lesz hosszabb ugyanis...UTOLSÓ RÉSZ-nek tervezem, plusz az Epilógus. Utána pedig a kért sztori(k). Természetesen még mindig lehet kérni BÁRKITŐL, bár én már eléggé el vagyok foglalva, a többiek szabadok. -úgy ahogy-
És a dizi? Hogy tetszik? Tudom, a fejléc nem a legjobb, sajnálom, lefagyott a progi, és lusta voltam újat csinálni, bár nekem tetszik. Az eddigiekhez képest jó.
Szép hetet! 
Komizzatok! ;)
Jó Olvasást!

Lorine W.



A férfi teljesen kiborult, mikor Louis elhagyta a házat. Szaladt is volna utána, de az édesanyja visszatartotta, és jól kiosztotta.  Harry le-fel járkált miközben hallgatta anyját, aki fülsértően magas hangon hadovált neki arról, mekkora hülyeséget csinál, mert egy kisgyerek miatt aggódik, akinek az anyja egy elmebeteg volt, ráadásul az utcán szült.
Még anyja erről magyarázott addig apja arról, komolyan gondolta-e ezt, hogy megront egy 15 éves gyereket, mert tökéletesen ismerte a fiát. 25 év alatt nem nevelne gyereket, hacsak ez nem egy kivételes eset.
-Igen, komolyan gondoltam-felelte Harry -Együtt akarok élni egy 15 éves gyerekkel!
-Micsoda!?-háborodott fel anyja, de ők figyelembe sem vették.
-Meg is rontanád?-utalt itt az ,,együttlétre" az apja. Harry sóhajtott. Utoljára 14 évesen beszélgettek erről, mikor először nyúlt magához egy fiú miatt.
-Nem tennék vele olyat, amit ő nem szeretne...-mondta egyszerűen, és őszintén. Nem lenne hozzá szíve, sem lelkiismerete, hogy megerőszakolja a fiút. Csak akkor menne bele a szexbe, ha Louis is akarná, de egy pillanat! Alig 15 perce még a fia volt, most már a kedvese? Jöhet a kérdés: Mikor, és hogy? Jó kérdés, maga sem tudja mikor kezdte el ezt érezni, nem is biztos, hogy szerelem, vagy szexuális vonzódás inkább...ragaszkodik Louis-hoz. Azt akarja, hogy boldog legyen. Vagy ilyen korban ez a szerelem?
-Rendben-sóhajtott az apja.
-Rendben!? Rob, te észnél vagy? Le akar fektetni egy 15 éves mocskos gyereket, és te ezt hagyod?ű-kezdett el vinnyogni Anne, mire Rob szemet forgatott.
-Nem az a célom, hogy ágyba vigyem, hanem az, hogy velem éljen, és vigyázzak rá. Az már ugyan mindegy, hogy él velem mint párom, vagy mint gyerekem. Kibírom, ha nem szeret engem úgy, csak hagy legyen mellettem!-mondta Harry komolyan, apjára nézve, mert anyjától hiába kérne segítséget, nem tudja mi az a szerelem, ellentétben az apjával. Neki volt egy szerelme, de el kellett vennie az anyját, és azóta is mellette rohad. Azt sem tudja a gyerekeket hogy sikerült összehozni, mert utált vele szeretkezni. Szörnyen nyögött, és sikított.
-Értelek én, fiam. Csak nehogy megbánd! Nem fogja túlélni az a fiú, ha magára hagyod!-mosolygott rá az apja, mire Harry is elmosolyodott -Rohanj utána, meg ne fagyjon!  -kiáltott fiának, mire az fel is pattant, és rohant két kabátért. Azt egyiket magára kapta a másikkal rohant kifelé.
Kint jég hideg volt, a házakon rengeteg égő és dísz volt, csak ez tette szebbé ezt fagyot. Az utcán télapók járkáltak, na és persze manónak öltözött ,,eladó lányok", akikkel senki sem szemezett, hiába volt rajtuk egy szál semmi. Harry-t sem érdekelték sem a mikulások, sem a kurvák, csak rohant. De hova is? Oda, ahol Louis-t találta. Igen, arra a 3 utcára lévő sikátorra gondolt, ahol összehozta a sors, és szinte megváltotta ezzel az életét.
Mikor a sikátorhoz ért nem hallott semmit, csak a halk, undorító zenét, ami a szórakozóhelyről jött. Nagyot nyelt, majd elkezdett befele sétálni, remélte, hogy Louis itt van, nem lenne ötlete hol keresse, és valami...elmondhatatlan hideg volt. Harry meglátta Louis-t, Ugyanahhoz a kukához volt bújva, de...meztelen. Valaki levetkőztette, és itt hagyta! Harry rögtön az eszméletlen fiúhoz rohant, akin nem volt semmi, csak felhúzott lábai takarták takargatni valóját, de jelen esetben ez sem izgatta Harry-t. Magához húzta a jég hideg testen, majd ráadta a kabátot, és még a sajátját és ráhúzta a fiúra. A szája kék volt szegénynek, véres volt, és folyt rajta az ondó, amit valószínűleg egy idegen férfi hagyott rajta. Próbálta megtörölgetni, hogy ne így vigye majd utcán, és a farkát is próbálta elrejteni, bár mit bánta már ki látja, ki nem, csak biztonságban legyen.
-Lou...Louis,én annyira sajnálom! Rögtön utánad kellett volna jönnöm! Sajnálom!-suttogta a fiúnak, miközben a könnyei folyni kezdtek. Úgy érezte ez az ő hibája. Ha utána rohan...meg tudta volna védeni, és nem erőszakolták volna meg. De nem volt itt, hogy megvédhesse...mert...végig hallgatta azt a semmirekellő anyját!
-Har-ry-suttogta remegő ajkakkal Louis, de a szemeit nem bírta kinyitni -Ffff...á...j-mondta tovább reszketve.
-Sajnálom Louis! Megvédhettelek volna....-nyomott egy puszit a kezei közt fekvő fiú homlokára, majd alája nyúlt és ölébe kapta. Elindult vele kifele, persze sietős léptekkel, mert a fiú már nem is remegett, ahhoz sem volt ereje, csak feküdt eszméletlenül a férfi kezében, akinek folyamatosan folytak a könnyei. Ez nyílt sem marad Louis-ban, hacsak nem sikerül őt újra magához láncolni. Akkor fel tudja majd dolgozni. Azt hinné az ember az erőszak az szex, amit nem akarsz, de élvezed a végére, nem, nem, az egy másik fanfiction! Az erőszak nyomot hagy az emberben, tudni, hpogy gyenge voltál ahhoz, hogy megvédd magad...felemészt. Harry attól fél, ez Louis-al is megtörténik.
***
Mikor visszaért a házához, már szülei kocsija nem állt a kapu előtt, így anélkül betudott menni, hogy bárki is leszidta volna.
-Olga! Azonnal jöjjön!-ordított egy hatalmasat, mert nem tudta merre lehet a szolgáló. Nem telt bele pár másodperc a kedves asszony kipirulva jelent meg. Mikor meglátta az eszméletlen Louis a  kezében felsikított, és rögtön rohant Harry-hez.
-Uram segíts meg minket!-kezdett fohászkodni, ugyanis katolikus volt -Mi történt Mr. Styles?-kérdezte a nő, miközben elvette a gyereket, és segített levenni róla a kabátokat.
-Megerőszakolták...-mondta a férfi könnyeivel küszködve.
-Semmi baj Mr. Styles, minden rendben lesz, és Louis sem fog magára haragudni! Segítek megfürdetni!-mosolygott Harry-re, mire az visszamosolygott. Megnyugtatta ez a mosoly. Olyan...mintha Olga az édesanyja lenne.
Visszavette a fiút, majd nyomában Olga-val felmentek a fürdőszobába. A fiút betette a kádba, majd elkezdte engedni a langyos vizet, de ellépett tőle, így Olga térdelt a fiú mellé. Harry levette a cipőjét, és pulóverét, miközben Olga-t figyelte.
-Csak a hasáig engedje! Fokozatosan kell felmelegíteni!-szólt rá az asszonyra, mire az elzárta a vizet. A férfi visszasétált Louis,hoz, majd leguggolt Olga-val szemben. -Remélem nem érzi magát kényelmetlenül, mert segítenie kell!-mosolygott rá Harry, mire a nő bólintott.
-Lemostam már magát is, Louis-t is letudom!
-Hogy érti, hogy lemosott?-kérdezte nagy szemekkel Harry. Nem emlékszik rá, hogy együtt fürödtek volna, vagy meztelenkedett volna. Neeeem, nőnek nem mutatja meg azt, amit amúgy a férfiaknak mutogat. Érted, hogy értem.
-Tavaly, mikor újévkor elment bulizni, olyan részeg volt, hogy beleesett a kádba, és ordibált, hogy mossam meg. Tudja, van két bátyám és egy öcsém. Nem igazán izgat engem egy 21 éves férfi. érti-e?-nézett az asszony Harry-re.
-Persze. Nem akar férjhez menni, mert...nem lehet gyereke.-mondta halkan a férfi, miközben benyúlt a vízbe, majd elvette a szivacsot és elkezdte mosni Louis ágyékát, és lábait.
-Így van-sóhajtott Olga -Nem lehet...de már kifutottam az időből, hogy örökbe fogadjak...
-Még csak 39 éves. 40 éves korig lehet, nem?-kérdezte Harry.
-Februárban leszek 40.-mondta a nő, majd az ébredező Louis-ra pillantott. Harry is odakapta a fejét, mikor megérezte Louis kezét az övén.
-Har...ry-suttogta akadozva, mire Harry a száraz kezével megsimította az arcát.
-Semmi baj, Lou, itt vagyok! Vigyázok rád!-mondta kedvesen.
-Jó-sóhajtott a fiú, majd jobban kinyitta szemeit. Fakó kék szemeit Harry-re vezette, majd Olga-ra, majd lenézett a lábára. Nagyot nyelt mikor meglátta, hogy tiszta vér. Fájdalmat már nem érzett, jobban mondva csak a feneke fájt, a többi végtagja nem. -Mi t-történt? M-meg is vert?-kérdezte a fiú halkan.
-Nem tudom, Louis. Nem voltam ott...-sóhajtott Harry -Mire emlékszel? Elmondod nekem?-kérdezte óvatosan a férfi, miközben dörgölte a fiú piszkos testét. A fiú csak meredt maga elé, és nem válaszolt. Visszaemlékezett akaratán kívül a történtekre. Olyan...gyengének érezte magát, úgy érezte...Harry becsapta, pedig erről ő nem is tehet.
Észre sem vette, hogy könnyei folyni kezdtek, csak akkor, mikor Olga megsimította az arcát.
-Nem kell elmondanod ha nem akarod, lelkem-mosolygott rá a nő, de ő megrázta a fejét.
-Miután anyukád leordított elfutottam.Vissza a sikátorba. Alig, hogy beértem kijött egy férfi a kocsmából, és...a falnak nyomott. Nekem simult, fogdosott, és elkezdte lehúzni a nadrágom. Én elvettem a kezét, erre felpofozott, és megfordított. Lefogta a kezeimet. Aztán levette a nadrágom, letépte a pólóm, majd a saját nadrágját is letolta...és...és...belém hatolt. Hiába sírtam, annál durvább volt, a végén befogta a szám. Mikor pedig végzett a szembelévő falnak vágott.-mesélte a fiú Harry-re sem nézve. Harry nagyot sóhajtott, majd megsimította a fiú mellkasát.
-Sajnálom Lou... Nagyon haragszol rám?
-Nem... Erről nem te tehetsz...-rázta a fejét, majd Harry-re nézett -Ugye még maradhatok? Ugye nem teszel ki, és nem hagyod, hogy bántsanak?-nézett könnyes szemekkel a férfire.
-Nem! Soha többet.-felelte a férfi fojtott hangon, majd közelebb hajolt a fiúhoz és puszit nyomott az ajkaira, amin Louis kicsit meglepődött, de nem húzta  el a fejét, sőt fel is sóhajtott közben, pedig csak pár pillanat volt.
Olga mosolyogva nézte az apa-fiú párost, akik csak mosolyogva néztek egymás szemébe, pedig...Louis elég rosszul érezte magát.
-Mr. Styles, lemegyek főzök forró csokit. Biztos jól fog esni mindkettejüknek.-mondta a nő, majd felállt a kád mellől.
-Rendben, Olga. Köszönjük.-nézett rá a férfi.
-Ugyan -legyintett a nő -Én is innék most egy bögrével, és végre jó csokit is vettem.
***
A fürdés után Harry felöltöztette a fiút, akit utána a kanapéra parancsolt. Bekapcsolta TV-t, majd Olga-hoz sétált, aki már bögrékbe öntötte szét a forró csokit.
-Mondja Olga, volt már dolga ilyennel?-kérdezte halkan a nőt, hogy Louis ne hallja.
-Forró csokival? Természetesen. Mindig csináltam a testvéreimnek...-mondta boldogan a nő. Harry csak mosolyogva fejet rázott, ugyanis nem a forró italra gondolt, hanem...
-Nem arra értettem. Megerőszakolt gyerekkel volt már dolga?-kérdezte, mire Olga kiadott egy ,,Ó" hangot.
-Nos, azzal már nem. De eltudom képzelni milyen érzés lehet. Gyengének, elveszettnek, és védtelennek érzi magát-mondta Olga, miközben a fiút nézte, aki összegömbölyödve nézte a TV-t, amiben egy rajzfilm ment. Mióta ott volt csak azokat nézte, mert gyerek korában még TV-t sem látott, nem hogy rajzfilmet, vagy mesét.
-Maga szerint, hogy tudnám érzékeltetni vele, hogy vigyázok rá?
-Úgy ahogy eddig, Harry. Mindent jól csinál, csak...beleszeret a fiúba.-mondta mosolyogva, majd a férfi kezébe nyomta a bögréket.
-Ezt hogy érti?
-Szerelmes egy gyerekbe. Úgy értem. -veregette meg az arcát, majd a mosogatóhoz lépett, és elkezdte mosogatni a csokis edényeket. Harry fejet rázott, majd letette a két bögrét, és a szolgálójához lépett.
-Még mindig nem értem. Apám is ugyanezt mondta. 21 évesen ilyen a szerelem?
-Azt nem tudom Harry, de látszik a pillantásán, hogy számára ez a fiú különleges. Ez bőven elég az együttléthez.-magyarázta nő, a férfi pedig hallgatta, és magában igazat adott Olga-nak, mert...Louis különleges, nem is kicsit.
-Hogy közeledjek?
-Romantikusan, Harry. Romantikusan-felelte nő bölcsen, majd elsétált a férfi mellett, és felsétált az emeletre, hogy ne gátolja meg a férfit a gondolkodásban, aki rögtön tudta, hogy is szeretné.

8 megjegyzés:

  1. OMG,elsö komi! Baromira jó lett, és nagyon várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett!! sajnálomLout siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Nem tudom mikor jön a rész... :/
      puszi!

      Törlés
  3. Szia! O szegény Louis :( nagyon sajnálom ami vele történt.... Remélem Harry a romantikajaval helyre tudja hozni a dolgokat. ;) Már nagyon várom hogy, hogy fog véget érni a történet Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Megnyugtatlak, rendbe hozza. Háát, a vége nem úgy lesz,a hogy azt eredetileg elképzeltem, de szeretnék nekikezdeni a Zouis-os történetnek. ;)
      Megpróbálok sietni!
      puszi!

      Törlés
  4. *-----------* annyira nagyon jó lett!!! szegény Louis:'( és Harry meg annyira aranyooos^^
    xX

    VálaszTörlés